Friday, March 2, 2012

SEGMEN JOM TAMBAH FOLLOWER BY NI~?

Salam alaik n hello ols...

Let us try something new.... someone i knew as kaishin tagged me for this...:

Olrite... click on da banner for more info... :) it will link u to the page of the organizer..:)



Ok.... here's what i shld do to join this:



  1. Follow blog Nadhira Izzati ni. Klik ja kat gambar cendawan sebelah kanan tu.   CHECKED
  2. Letak banner gambar atas ni kat post you all. Linkkan ke blog Nadhira Izzati ni k. CHECKED
  3. Buat entry khas tuk segmen ni. Tajuk 'Segmen Jom Tambah Follower by NI'. Jangan nak memandai letak NU NO NA pula hehe.  CHECKED
  4. Pastu you tag lah 5 orang rakan2 anda dalam entry tu k tuk join segmen ni. (ayumi comot  , Hani Asyira  , AnNaqia , Yana Libra and ctk )  CHECKED
  5. Bila dah join, jangan lupa pula komen bawah (di link banner) and bagi link anda sekali k. So senang ibunda ni nak terjah you all huehuehue  CHECKED
  6. Lastly,  mohon jasa baik tuan puan datuk datin cucu cicit tuk follow semua blogger yang join segmen ni.  CHECKED
OK,.. im done here.. Tengs for the opportunity... :)

13 comments:

  1. thanks join segmen ni k.. dah follow :)

    sila follow group 2 pula... tengok kat sini

    http://nedzblinkblink.blogspot.com/p/senarai-link-join-segmen.html

    ReplyDelete
  2. thanks..izni..insya Allah ade mase, ayu join:)

    ReplyDelete
  3. hye ~ datang dr segmen yg sme
    Follow me ~ http://rahasiabelogaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg same..jemput la k blog sy :D
    http://cbudak-comot.blogspot.com/2012/03/segmenjom-tambah-follower-by-ni.html

    ReplyDelete
  5. saya dah follow... sy dah segmen Ni.
    follow sy http://kisahemasputih.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. salam ukhwah..

    done folo & dtg dari segmen y sama..

    http://mamauni107.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-tambah-kenalan-by-ni.html

    ReplyDelete
  7. Done follow u..Dari segmen yang same..

    http://l0llalici0us.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-tambah-follower-by-ni.html

    ReplyDelete
  8. dri contest yg sme :) http://fyzaitusaia.blogspot.com
    good luck

    ReplyDelete
  9. done follow awak dari segmen NI

    ReplyDelete